Доброго дня. Я пару місяців назад почала хворіти - тиск, потім приєдналось серце, УЗД показало пролапс, потім обструктивний бронхіт з отдишками як в астматика, далі по гінекології запалення, в мене гастрит - тож і він проснувся... коротше, купа антибіотики, гормони, капельниці, уколи і т.д. цей перелік по лікам і хворобам ще можна продовжувати, але я почала помічати ,що зі мною ще й діється щось, що мені нагадує вже і психічний розлад, чи то невроз, додалися (як я в інтернеті начиталась) панічні атаки. Ходила на голкорефлексотерапію, потім в санаторій поїхала відпочила 2 тижні, процедури... це як порадили вже мені самі лікарі - відволіктися. Вроді приутихло, але трішки яка проблемка - мене дразу кидає в депресію, руки опускаються, важко дихати, панічна атака.... Антидепресанти не допомагають. Зараз знову застуда - ніби обструкції ці прокинулись ,посилені інфекцією - знову важко дихати ,ще й відчуття ніби і носоглотка набрякша (ЛОР каже може яка алергія), тож, знову антибіотик, гормони, для шлунку, для нервів таблетки... Від цього антибіотику (Лебел 500мг) в мене рвота, діврея, тремор, запаморочення, вчора вже довела себе до істерики, не могла заспокоїтись і задихалась. Часом віддасть ,часом як нахлине, то і будь-який звук, дзвінкий хохіт дитини, якісь слова з телевізору різко починають сильно дратувати і я втікаю в іншу кімнату((((( Відчуваю, що сходжу з розуму чи то помираю. Я не знаю як це назвати ,але хочу, щоб все закінчилось і не знаю як(( Порадьте, чи мені вже до психіатра піти хай і він таблеток понавиписує і перетворить мене на овоч. Бо вроді ті хвороби всі по-окремості, якщо подумати, то не такі й страшні. Але в мене нав.язливі страхи, що в мене на фоні них страшні хвороби і мені довго не жити. Ось таке.....((((( Допоможіть, бо вже немає сил терпіти(((