Добрий день я живу в львівскій бласті є діагноз ДЦП інвалід з дитинства змінена ходьба в мене таке питання останні тиждень можи трохи більше турбує дискомфорт в області серця то стисненя то поколювання важко зробити повний вдих
Все почалося з тог що в серпні минулого року відчув що не можу повністю вдихнути з серцем проблем не було звернувся до лікаря зробив кардіограму і флюрографію змін не було виявлено лікар припустив що це через хребет призначено фітосед через 2 дні повторивя сильний приступ задишки звернувся в приватний мед закпад у м львів до терапевта і невропатолога був поставлений діагноз ВСД ПРИЗНАЧЕНО ЛІКУВАННЯ адаптол гліцисед і ношпа + фітосед + санаторно курортне ліування приймав все шо було призначено був в санаторіі з часом все пройшло
В кінці листопада почало колоти серце легкі поколювання звернувся до кардіолога зробив екг кардіолог призначив корвалмент тіотриазолін тривалумент сказав пройти узд серця через 3 дні пройшов узд серця але в другі клініці за результатами все в нормі десь через місяць симпоми з серцем повторились знову знову звернувся до кардіолога він направив на нове узд в обласну кардіохіругію 25 грудня 2015 р пройшов узд серця знову все в нормі від тоді не обстежувався я замітив що мені все проходит після лекількох днів прийому корвалмента хватає десь на місяць потім знову симптоми що це може бути і як часто з всд треба обстежувати серце дякую