Первинна консультація для учасників бойових дій БЕЗКОШТОВНА!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.
Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!
- Василь
- Уролог
- Неділя, 02 грудня 2018
- Підписатися через email
Добрий день! В мене часте сечовипускання, трохи утруднене і з невеликою кількістю сечі. Ніяких больових відчуттів при цьому не відчувається. Вдень ця проблема дошкуляє не так сильно, бо я чимось зайнятий і думаю про це значно менше, проте коли лягаю спати і намагаюся розслабитися щоб заснути то мені це не вдається бо з'являється бажання спорожнити міхур. Я це роблю, і далі намагаюся заснути але через 10-15 хв знову це повторюється і йду до туалету. Тобто перш ніж заснути я біля 5 разів ходжу до туалету, при цьому кількість сечі невелика. зараз мені 24 роки,хлопець, і це все триває десь від 12-13 річного віку. Ходив до урологів не раз, але вони не можуть нічого сказати, УЗД показує що все добре, аналіз сечі і секреції простати нормальний. Коли робив УЗД міхура, то лікар сказав що він має бути наповнений щоб провести обстеження, проте коли я до нього прийшов і він почав обстежувати то сказав що міхур НЕ наповнений, хоча я в цей час хотів до туалету. Підкажіть, будь ласка, що це може бути.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
- Сторінка :
- 1
На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Будьте першим, хто відповість на нього.