vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

  1. Анжеліка
  2. Лор
  3. П'ятниця, 10 квітня 2015
  4.  Підписатися через email
Доброго дня !
Я дівчина, мені 19 років.
Скільки себе пам*ятаю в мене завжди збільшені мигдалини, раніше вони мені не заважали абсолютно . Вирішила здати аналізи в лікарні, взяли мазок зіву! Виявили – золотистий стафілокок.
Лікарка порадила щогодини смоктати Хлорофіліпт в таблетках, і три рази на день полоскати горло спиртовим розчином Хлорофіліпту розбавленим у воді. Казали що можна позбутися стафілококу таким чином. Коли я почала це робити – в мене з*явився гній в лакунах мигдалин, а ще через кілька днів – виступила невеличка гуля на правій мигдалині (розміром приблизно 3мм.) На даний момент в мене температура – 37, гній на мигдалинах і сильний сухий кашель, який подразнює горло. Річ в тім, що я десь пів року тому почала курити (приблизно пачку в тиждень), як побачила гній і гулю відразу перестала бавитись сигаретами бо страшно за здоров*я. Що це може бути? І чи порадите мені вирізати гланди чи лікувати їх? Як вивести гній з мигдалин? В інтернеті є версії рак і киста, і одне і друге лякає, скажіть будь ласка, ближайший тиждень не маю можливості піти до лікаря, тому надіюсь Ви мені допоможете.
Дякуюю наперед за Вашу відповідь.
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Доброго дня!

Щоб віддиференціювати причину нальотів на піднебінних мигдаликах, необхідно зробити об’єктивний огляд Вашої ротової порожнини (можлива ангіна чи загострення хронічного тонзиліту та бронхіту).
Для лікування ангіни необхідно призначення антибактеріальних препаратів (але дозу можна визначити тільки після огляду) та місцевих антисептиків. Потім, після зняття гострого процесу, необхідно пройти курс лікування – промивання мигдаликів в комплексі з медикаментозною терапією.
Лише після проведення всіх заходів, на основі результатів лікування можна сказати про радикальне вирішення питання (видалення мигдаликів).

Будьте здорові!
З повагою, МЦ «АНІКО»!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Лор
  3. # 1
  • Сторінка :
  • 1


На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

www.NoxProxy.com | High Quality IPv6 Proxy | Rotat
<b>http://www.NoxProxy.com | Residential or Mobile IPv6 Proxy<...
134 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Середа, 15 травня 2024