Первинна консультація для учасників бойових дій БЕЗКОШТОВНА!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.
Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!
- Тетяна
- Психолог-психотерапевт
- Понеділок, 12 квітня 2021
- Підписатися через email
Доброго вечора. Напишіть будь ласка, чи можна до вас звернутися за допомогою по питанню психоемоційного стану. В мене постійний страх, що мені стане зараз погано, чи спаралізує, чи буде епілепсія. Всі ці думки у мене не виходять з голови і при цьому в мене все в житті дуже добре, ніяких стресів чи переживань. Можливо у мене вже щось не впорядку з головою. Чи працюєте ви по таких питаннях. Скільки буде коштувати прийом? Дуже буду вдячна за допомогу та інформацію.
Коментар
Г
- Гість
- близько 3 років тому
Доброго дня, дуже дякую за інформацію. Але перш. ніж попасти до Вас, ще хочу запитати чи продовжувати мені пити "гідазепам 002". Я уже його приймаю 2 місяці один раз в день. вранці. чи всетаки уже від нього відмовитись. Бачу по собі. що заторможеність. реакція руху не та. можливо вже залежність. Раніше мені його призначав лікар. допомагало. а це я його почала приймати сама. без консультації лікаря. Чи не може бути передозування. Хоча як я його не випю. мені дуже погано. Тай з ним уже не краще. Кривить рота. заплітається язик. як ніби западає, страх що буде інсульт і т.д. Можливо мені поступово перейти на щось легше, щоб від нього відмовитись. А на консультацію до Вас обов'язково з'явлюсь. тільки трішки пізніше, хворію. Дуже Вам вдячна, що ви допомагаєте. І ще раз буду вдячна за цю інформацію.
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
- Сторінка :
- 1
На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Будьте першим, хто відповість на нього.