vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Первинна консультація для учасників бойових дій БЕЗКОШТОВНА!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

1. Оксана
  2. Проктолог
  3. Четвер, 19 лютого 2015
  4.  Підписатися через email
Доброго дня! Після анального сексу у мене з"явилась шишка біля заднього проходу розміром з горошину. Колір - рожевий, трохи поколює, не кровоточить, дефекація проходить нормально. Застосовую метиурацилову мазь. Скажіть будь ласка, це виліз геморой? Як його вилікувати? Сама думка про операцію мене тривожить так як з цим ограном у мене проблем не було ніколи! Підкажіть, може є альтернатива якась аби ця шишка зникла. Заздалегідь дякую!
Коментар
Ніяких коментарів доки не створено.
Додати коментар
Відповідь прийнята Pending Moderation
Шановна Оксана!
Коментуючи ваше запитання ми постарались надати максимум інформації щодо вашого випадку. Більш вичерпні поради та рекомендації лікар зможе надати після об'єктивного обстеження та проведення ректоскопії.
Звертайтесь, будемо раді вам допомогти. Конфеденційність гарантуємо!
Лікар-консультант МЦ АНІКО

Дякую за відповідь.
Зараз застосовую мазь Реліф і Гепаринову мазь.
Шишка майже зникла, не болить, я її не відчуваю навіть якщо торкаюсь. Таке враження, що там лише м"яка складка шкіри залишилась, немає дискомфорту взагалі. Що мається на увазі під видаленням шишки? Наскільки це болісний процес? Чи обовязкова ректороманоскопія у моєму випадку? Хочу нагадати, що це сталося одразу після анального статевого акту. Я ніколи не мала проблем з прямою кишкою і зараз наче все гаразд. тільки знаю що там вже не шишка а складка шкіри. Прошу надати адекватну відповідь адже це питання цікаво не тільки мені одній. Дякую!
Коментар
Додати коментар
  1. більше, ніж місяць тому
  2. Проктолог
  3. # 1
Дякую за відповідь.
Шишка майже зникла, не болить, я її не відчуваю навіть якщо торкаюсь. Таке враження, що там лише м"яка складка шкіри залишилась, немає дискомфорту взагалі. Що мається на увазі під видаленням шишки? Наскільки це болісний процес? Чи обовязкова ректороманоскопія у моєму випадку? Хочу нагадати, що це сталося одразу після анального статевого акту. Я ніколи не мала проблем з прямою кишкою і зараз наче все гаразд. тільки знаю що там вже не шишка а складка шкіри. Прошу надати адекватну відповідь адже це питання цікаво не тільки мені одній. Дякую!
Коментар
Додати коментар
  2. Проктолог
  3. # 2
Доброго дня, шановна Оксана!

Описані Вами скарги відповідають діагнозу гострий геморой, ступінь вираженості якого встановлюється під час ректороманоскопії. Допомогти в деякому випадку може метиурацилова мазь, якою Ви користуєтесь, проте шишка може тільки зменшитись у розмірах, але не зникнути зовсім. В такому випадку рекомендовано її видалення.

Будьте здорові!
З повагою, МЦ «АНІКО»!
Коментар
  1. Гість
  2. близько 9 років тому
Дякую за відповідь.
Додати коментар
  2. Проктолог
  3. # 3
  • Сторінка :
  • 1

На це повідомлення ще не було створено ніяких відповідей.
Будьте першим, хто відповість на нього.
Ваша відповідь
Капча
Перш ніж Ваше питання буде опубліковано, для захисту нашого веб-сайту від роботів і неавторизованих скриптів ми вимагаємо, щоб Ви ввели нижче код кептчи.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru