Не потрібно плутати харчову непереносимість і алергію на харчові продукти, добавки, фарбники, різні ”Єшки“ і т.п.
Харчова непереносимість може виникати на харчові продукти, які містять різноманітні макро- та мікронутрієнти. Саме це досить часто є причиною низки захворювань, які проявляють себе порушенням функції харчотравлення, ендокринної та нервової системи, обміну речовин (надлишкова вага або дефіцит ваги), імунітету.
Діагностувати харчову непереносимість досить складно.
Завдяки використанню спеціального аналізу крові ImuPro, визначається харчова непереносимість на певні продукти.
Саме ці дані використовуються в розробці індивідуальної програми «Контроль Метаболік» і є одним із методів ефективного впливу на механізми метаболізму та лікування харчової непереносимості.
Детальніше про харчову непереносимість у статті на сайті
Харчова непереносимість