vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Первинна консультація для учасників бойових дій БЕЗКОШТОВНА!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

мінус 14 кг, 38 років, Львівська обл.

11 років 5 місяців тому #245 від Іванна
мінус 14 кг, 38 років, Львівська обл. був створений Іванна
Я пройшла досить складний шлях до свого зцілення. Було на цьому шляху все: і знахарі і дієти і пігулки. Не зовсім гарно складалось все і на програмі. Після схуднення на 6 кг вага зупинилась і такий стан був 3,5 місяця. Наступило розчарування у всьому. При повторній консультації лікар-дієтолог переконав мене у тому, що серйозна завада у подальшому позитивному результаті в моїй психіці. Консультація психотерапевта, якого я так боялася, показала мої проблеми. Пройшла деяка переоцінка моїх поглядів. Тепер я регулярно консультуюсь з лікарем по інтернету і, як пояснила лікар, змінила свою самооцінку, мої проблеми тепер здаються смішними. Неділю назад була на консультації в АНІКО. У мене хороший настрій, вага зменшилася – 14 кг, у мене позитивні зміни у сімейному житті і зараз про це хочеться розказати всім добрим людям. Я люблю всіх вас, і бажаю всім щастя.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Best Practices for Website Promotion in 2024
Hello everyone, I'm looking for advice on the most effective ways...
93 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 10 грудня 2024